Verdoe je kostbare tijd niet langer

2 min read
VOG

Je hebt gesolliciteerd op een leuke baan en hebt te horen gekregen dat je een vog aanvraag moet doen. Helaas moet je bij de gemeente een afspraak maken, dit kost je weer een dag vrij nemen terwijl je daar eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. In de rij staan en als je eenmaal aan de beurt bent dan ben je in een paar minuten al klaar. Wist je dat je via vog-aanvraag.info zelf je aanvraag kan doen? In je eigen tijd wanneer het je uitkomt, zeven dagen in de week 24 uur per dag.

Per post thuisgestuurd

Heb je eenmaal een vog aanvraag gedaan en is de beslissing dat je verklaring krijgt, wordt deze altijd naar je woonadres gestuurd. De dienst Justis beoordeelt je aanvraag of je wel of niet de verklaring krijgt. Ook als je er twijfels aan hebt kun je gewoon de aanvraag doen, het hoeft niet altijd zo te zijn dat je strafblad in de weg moet staan om een verklaring te krijgen. Ook als het langer is dan vier jaar geleden kan het zijn dat er niet verder wordt teruggekeken, afhankelijk van het beroep of de functie die je wilt gaan uitoefenen.

VOG

Zijn er voordelen?

Er zijn meer dan genoeg voordelen om een vog aanvraag te doen via vog-aanvraag.info. Je hoeft geen afspraak te maken bij de gemeente en in de rij te staan om geholpen te worden. Heb je de aanvraag eenmaal gedaan dan kun je weer verder met je andere werkzaamheden, de verklaring wordt thuisgestuurd als er is besloten dat je deze krijgt. In een paar minuten heb je een aanvraag gedaan, het is eenvoudig, snel en natuurlijk veilig.