Invoice factoring gebruik ik voor mijn ondernemingen

2 min read
Invoice factoring

Invoice factoringAl meerdere jaren heb ik verschillende ondernemingen onder me waarvoor ik invoice factoring gebruik. Het begon allemaal met 1 klein bedrijf en dat is uiteindelijk veel meer geworden. Hierdoor heb ik ook flink wat personeel in huis wat ervoor zorgt dat het allemaal goed loopt. Ook werk ik al vanaf het begin nauw samen met een boekhouder. Hij verricht heel erg goed werk en hij is mij dan ook erg dierbaar. Door hem heb ik namelijk niets van doen met al het papierwerk wat erbij komt kijken. Wel hield ik mij tot voor kort bezig met betalingen van klanten.

Erg blij met invoice factoring

Invoice factoring

Sinds ik invoice factoring gebruik hoef ik mij ook over rekeningen van klanten geen zorgen te maken. Deze lopen namelijk allemaal via Finqle waarna ik het geld binnen 24 uur op mijn rekening heb. Ik hoef mij dus ook nooit meer zorgen te maken dat ik te weinig geld op mijn zakelijke rekening heb om loon uit te betalen. Het fijne hieraan vind ik ook dat ik online alles precies kan inzien. Zo weet ik wie altijd op tijd een factuur voldoet en wie niet. Dit soort dingen kaart ik soms wel aan tijdens een bespreking, want je hoort dit soort dingen gewoon bijtijds te doen. Ik vind dit een verantwoordelijkheid die je aangaat op het moment dat je met een andere onderneming in zee gaat.

Een goede tip gekregen

Degene die mij heeft verteld over invoice factoring ben ik tot op de dag van vandaag erg dankbaar. Volgens mij is dit een keer een werknemer geweest, maar dat weet ik niet meer zeker. Wel wil ik iedereen die zzp’er is aanraden om eens te kijken of dit iets voor je is. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om het een korte periode te proberen, want alleen dan kom je er echt achter naar mijn idee.