Internet marketing bureau

2 min read
Internet marketing bureau

Eigen bedrijf kan een beetje ondersteuning gebruiken?

Toen ik mijn eigen bedrijf opstartte (een webshop), had ik eerlijk gezegd niet gedacht dat er zoveel bij zou komen kijken. Ik heb dit enorm onderschat. Een vriend raadde me aan een internet marketing bureau onder de arm te nemen. Na wat zoekwerk kwam ik terecht bij dit bedrijf. Mijn ervaring met dit bedrijf kan je hieronder doornemen.

Internet marketing boomMijn ervaring met dit bedrijf

Eerst heb ik contact opgenomen met het bedrijf, zo kon ik een eerste inschatting maken over het bedrijf. Ze hebben me deskundige uitleg gegeven over wat leads zijn, wat conversies zijn enzovoort. Dit boezemde me meer vertrouwen in, omdat ze duidelijk wisten waarover ze praatten. Hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Bovendien stelden de positieve referenties op de website me ook gerust. Tot slot was ik natuurlijk ook zeer tevreden over de medewerkers. Ze waren zeer geduldig en behulpzaam. Ik heb dus de hulp aanvaard.

Deze hulp was gelukkig betaalbaar. Ik zag het dan ook eerder als een investering in mijn eigen zaak dan onnodige kosten. En nu kan ik zeggen: gelukkig maar, want nu is mijn website veel beter opgesteld, waardoor ik meer verkopen maak en dus ook meer winst genereer. Dit bedrijf is dus een echte aanrader als je meer inkomsten wilt!

Net zoals ik nood aan een internet marketing bureau?

Heb je dus net zoals ik nood aan een degelijk internet marketing bureau, dat normale prijzen hanteert, dan raad ik je zeker dit bedrijf aan. Op hun website kan je er verdere informatie over terugvinden. Ook kan je daar terecht om verder contact op te nemen met hen indien je toch nog verdere vragen zou hebben of indien je verder zou willen afspreken. Voor mij was het een echte aanrader.