HPE biedt u betrouwbare netwerkoplossingen aan bedrijven

2 min read
HPE

Het bedrijf HP zal u niet onbekend zijn, maar kent u HPE ook? HPE is een aftakking van HP en staat voor Hewlett Packard Enterprise. Deze tak van HP richt zich in het bijzonder op oplossingen voor bedrijven. Net als de computers en laptops die aan particulieren worden geleverd, zijn ook deze bedrijfsoplossingen bijzonder betrouwbaar. Zeker wanneer u een netwerk binnen uw organisatie op wilt zetten, is de betrouwbaarheid hiervan essentieel. U moet er immers niet aan denken, dat uw netwerk wegvalt en uw medewerkers een lange tijd niet kunnen werken. Naast de betrouwbaarheid van de producten van HPE, zijn deze oplossingen bijzonder eenvoudig te installeren. In dit artikel vertellen we u hier meer over!

Organisatie

Zet een compleet netwerk op met HPE

Door de diversiteit aan netwerkoplossingen die HPE bedrijven aanbiedt, kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken. Welke netwerkoplossing past het beste bij uw organisatie? Het kan verstandig zijn om een externe partij in te schakelen voor het uitwerken van een netwerkinfrastructuur. Op basis van deze infrastructuur kunt u vervolgens de gewenste producten van HPE aanschaffen, om de infrastructuur werkend te maken. The Networkers is een voorbeeld van een organisatie die u deze hulp kan bieden. De netwerkspecialisten van deze partij hebben een ruime ervaring met het opzetten van uitgebreide bedrijfsnetwerken. Kiest u bijvoorbeeld voor een los netwerk voor medewerkers en gasten, of wilt u voor beide gebruikersgroepen twee netwerken opzetten?

Gebruikersgroep

Beveiliging van uw netwerken is essentieel

Sinds de invoering van de AVG wet in mei van dit jaar, is het belangrijker geworden om op de privacy van bezoekers, medewerkers en consumenten te letten. Een goede beveiliging van uw netwerk is zodoende essentieel. Om te voorkomen dat er beveiligingslekken in uw netwerk voorkomen, is het raadzaam om de netwerkapparatuur van HPE door een gespecialiseerde organisatie of een netwerkbeheerder te laten installeren.