Heeft u lood en wilt u de prijs weten?

1 min read
Logo-KH-Metals

Wij hadden de garage opgeruimd en wij kwamen erachter dat wij erg veel lood hadden en wij er vanaf wilde. Daarom gingen we ook op het internet op zoek anar de actuele lood prijs

oud-aluminium-prijs

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar de actuele lood prijs kregen we zeer veel zoekresultaten. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan hadden wij een aantal sites bezocht en vergelijkt met elkaar. Toen kwam ik uit op KH-Mentals omdat deze het beste is. Ik had alle loot afgewogen en had de aantal kilo’s ingevoerd op de automatische bereken machine en er werd gelijk berekend hoeveel geld het waard was en of ik een afspraak wou maken om al het lood bij hun te leveren dat is natuurlijk ideaal. Ik had een afspraak gemaakt om het lood in te leveren. Eenmaal toen ik aankwam bij het bedrijf werd ik warm verwelkomd door een van de medewerkers. Het lood werd meegenomen en afgewogen om het nog een keer te checken en ik ontving het geld. KH-Mentals heeft ook een hele hoge klantenreview zei hebben een 4,78 van de 5 en veel reviews zijn positief.

interesse? 

Heeft u thuis ook nog oud lood liggen en wilt u er vanaf. Neem dan contact op via hun telefoonnummer: +31 (0) 10 415 2815 u kunt ook Whatsappen met KH-Mentals. Er wordt snel op u gereageerd.