Glasvezel internet nodig

1 min read
logo

kijkje bij HostedXL. Een ervaren bedrijf die al jaren lang zich bezighoudt met ict diensten. Bij HostedXL kunt u onder deze diensten verwachten het aanleggen van bekabelde netwerken, zoals glasvezel internet of IP-VPN. Of het maken van draadloze netwerken. Maar waar ze zich vooral mee bezig houden is cloud diensten. Zo hosten ze vele clouds en onderhouden ze deze op de beste manier mogelijk zodat er nooit wat mis gaat als u aan het werk bent.

telefonie oplossingen

Mijn ervaring met HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL is goed. De cloud is zeer makkelijk te bereiken en wordt goed onderhouden, vanwege dat we nog geen probleem met de cloud hebben gehad. Zo is hier ook een nieuw glasvezel internet netwerk aangelegd die altijd op de juiste snelheid werkt en nooit een vermindering van snelheid waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over instabiliteit van mijn netwerk. Met dit netwerk is ook tot nu toe nog geen probleem geweest waardoor ik de kwaliteit van de beveiliging zeer kan aanraden aan iedereen die een veilig en stabiel netwerk wilt.

Contact Met HostedXL.

Het contact opnemen met HostedXL is gemakkelijk en snel te doen als je geïnteresseerd bent in de diensten van dit bedrijf. Het makkelijkst is natuurlijk om een mailtje te sturen. Dit kunt u doen naar info@hostedxl.nl. Ook kunt u bellen naar het nummer 0186 744 022. En u kunt ook de klantenservice bereiken via de live chat die zit inbegrepen op de site van HostedXL.