Gebr. Vermeer Transport voor industriële verhuizingen en transporten

1 min read

Het vervoeren of verhuizen van zwaar materiaal vergt de nodig kennis en ervaring, Gebr. Vermeer Transport wat sinds midden jaren ‘80 specialist is in dit werk heeft door de jaren heen de nodige expertise weten te vergaren en op te bouwen. Dit transport bedrijf heeft een breed spectrum qua vervoer. In het bedrijf is iedereen vca gecertificeerd, wat nodig is om ieder bedrijventerrein of werkplaats te betreden. Daarnaast is het lid van Vereniging Verticaal Transport(VVT) zodat het bedrijf altijd up to date is met de laatste informatie. Het bedrijf is niet alleen binnen de grenzen actief, maar is ook beschikbaar voor projecten over de grens. Het transporteren van grote objecten naar het buitenland behoort ook tot de dienstverlening. 

Niet alleen transport maar ook Industriële (de)montage behoort tot de ‘know how’.

Het bedrijf verleent vele diensten waaronder het (de)monteren van fabrieken en machine lijnen. Door het in huis hebben van bekwaam en gecertificeerd personeel zullen de objecten zonder problemen worden ontmanteld en geassembleerd. Het transportbedrijf is op vele markten thuis, hieronder een greep uit de dienstverleningen: 

᛫ Transport 
᛫ Machine Transport 
᛫ Bedrijfsverhuizing 
᛫ Industriële demontage 
᛫ Verpakken & Export 
᛫ Containers 
᛫ Heftrucks 
᛫ Opslag/overslag 
᛫ Testgewichten om te eiken 

Al deze dienstverleningen zijn te danken aan het door de jaren heen door ontwikkelen van ervaring op gebied van transport en hijswerkzaamheden. Het motto van Gebr. Vermeer Transport is: ‘Als wij het niet kunnen vervoeren, vergeet het dan maar’.