Ga langs Xterior voor de beste terras windschermen

2 min read
windschermen

Een paar weken geleden kwamen mijn collega’s en ik op het idee nieuwe windschermen te nemen om zo het terras op te knappen. Het moest een frisse en nieuwe uitstraling hebben. We hadden al wel wat in gedachten maar wilde liever hulp van specialisten.

windschermen

Op internet zochten we naar bedrijven die ons hierbij konden helpen. Het zoeken ging niet heel erg makkelijk. We konden weinig bedrijven in de buurt vinden die gespecialiseerd waren in wat wij nodig hadden. Uiteindelijk kwamen we bij Xterior terecht. Ik bezocht hun website en het zag er allemaal goed uit en de reviews waren uitstekend. Ik nam contact met ze op en vertelde wat ik nodig had. De medewerker aan de telefoon zei dat ik het best langs kon komen om een paar windschermen te bekijken die mogelijk bij mijn terras zouden passen. Bij aankomst werd ik erg vriendelijk ontvangen en na een kort gesprekje had ik al een windscherm uitgekozen. Ik kreeg gelijk te horen hoelang het zou gaan duren en wat de prijs was. Dat gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor ik ook gelijk wist waar ik aan toe was. Toen de windschermen geleverd werden was ik erg blij met de service. De levertijd was vrij snel en dat was fijn.

Bij Xterior maak je altijd de beste keuze

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ze hebben zoveel verschillende dingen om je terras een betere look te geven. Je kunt hier niet alleen windschermen vinden maar ook parasols. Daarnaast is het echt een top bedrijf. De samenwerking verliep vlekkeloos. Ze waren altijd bereikbaar en veranderingen in mijn bestelling was ook nooit een probleem. Ik ben erg blij met het eindresultaat en wil alle medewerkers bedanken die mij geholpen hebben.

 

windschermen