Een origineel cadeau voor relaties en medewerkers

2 min read
Kerstpakket

Door het geven van een kerstpakket laat je ieder jaar zien dat je waardering hebt voor je personeel en je relaties, tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden bij het geven van een pakket. Het traditionele pakket met eten en drinken doet het nog steeds erg goed, maar tegenwoordig zijn er wel vele andere soorten pakketten bijgekomen. Alle pakketten hebben wel met elkaar gemeen dat ze voordelig en origineel zijn, geen uitgekauwde soorten die al jaren uit de mode zijn. 

Kerstpakket

Verschillende thema’s

Op de website van kerstpakkettenexpress.nl vind je verschillende thema’s waaruit je een keuze kunt maken. Ook niet onbelangrijk is de prijs van een kerstpakket, door te filteren en de juiste prijs te bepalen krijg je de pakketten die aan jou prijs voldoen. Welk pakket je ook kiest, ieder pakket is milieuvriendelijk samengesteld en met de grootste zorg geproduceerd. De pakketten zijn verkrijgbaar in food en non food of een leuke mix daarvan, je kunt zelf een keuze maken waaruit deze moet bestaan.

Kerstpakket

Verschillende thema pakketten

Voor ieder bedrijf of instelling is er een geschikt pakket samen te stellen, is jouw keuze er niet bij of wil je iets anders erbij dan kan dit voor je worden geregeld. Leuke pakketten speciaal voor vrouwen die voorzien zijn van heerlijke douche en badproducten. Cosmetica en maskers om maar een aantal dingen op te noemen, maar ook voor de heren kunnen er speciale pakketten worden samengesteld. Een speciaal soort bier, of een heerlijke wijn om de heren ook een prachtig pakket te geven.